23 april 2021

Welke organisatie gun jij een mooi geldbedrag?

Elk jaar organiseert Stichting Kringloop Alphen een goede-doelenactie. Dit jaar gebeurt dat op bijzondere wijze omdat we 30 jaar bestaan! 4 september 2021 organiseren we een jubileumveiling. Met de opbrengst gaan we vijf goede doelen verblijden met een mooi bedrag. Welke? Dat mag jij meebepalen!

De kringloop bestaat doordat bewoners van Hazerswoude en omstreken onze drukbezochte winkels weten te vinden. Het is daarom des te leuker dat juist jij goede doelen mag voordragen.

Dus ken jij een vereniging, organisatie of een instelling die jij hiervoor in aanmerking wilt laten komen? Laat het ons weten door haar voor te dragen!

Hoe gaat het in zijn werk? Haal bij één van de kringloopwinkels van Stichting Kringloop Alphen of bij ons inzamelpunt op het Ecopark een goede-doelenkaartje, vul het in en lever het uiterlijk 10 mei 2021 bij één van onze kassa’s in. Kringloopwinkel Hazerswoude bevindt zich op Rijndijk 53a (tegenover de Scheepjeskerk). De Kringloopwinkel in Alphen bevindt zich op Energieweg 13  (tegenover de Zendtoren). De spelregels zijn hier te vinden.